Ring oss direkt: 031-20 00 80 | Må-Fr 08:30-11:30.

Öppetider under jul- och nyårhelgerna

Hej!
ÖNH-institutet har öppet som vanligt under mellandagarna. Alla  röda dagar har vi stängt.

Varmt välkomna att boka tid via telefon; 031-20 00 80.

OBS!

Vi vill uppmärksamma att Carlanderska är under ombyggnad. Om du/ni åker buss, går ni in via huvudentrén, trappan upp och därefter direkt höger. Längst ner i korridoren befinner vi oss. Kommer du/ni via bil, från Korsvägen, åker ni förbi sjukhuset, följ skyltar vänster. Där parkerar ni. Gå in via den provisoriska entrén, E & B. Tag hissen upp till 1:a våningen alt går 2 trappor upp till oss. Carlanderskas hemsida uppdateras dagligen ang ombyggnationen, längre ner på höger sida. 

 

Vill passa på att önska alla en härlig advent och kommande GOD JUL!

ÖNH-institutet